Velkommen til 123laan

Vi er 123 Lån.dk, der er et dansk website der arbejder på at sikre dig som forbruger et godt overblik over långivere på det danske marked. Du kan finde en oversigt over udbydere af finansiering her på siden og vi sidder klar til, at hjælpe dig hvis du har behov for hjælp til at finde netop det lån der matcher dine ønsker.

Top 3 udbydere af lån vi anbefaler

 • Låneselskab 1

  Beskrivelse

 • Låneselskab 2

  Beskrivelse

 • Låneselskab 3

  Beskrivelse

Lånedokumenter online

Der

 • Forstår du dine lånedokumenter ?

  Der findes en række danskere der rent faktisk ikke helt forstår deres lånedokumenter og derfor er det meget vigtigt, at man sætter sig for at forstå hele indholdet af den låneaftale som man indgår, da det alternativt kan have økonomiske konsekvenser for en når man ansøger om et lån og blot skriver under. Låneudbydere har jo selvfølgelig den interesse, at udbyde så mange lån som muligt og det kan være en god ide at sammenligne lån får man blot hovedløst optager et lån på nettet helt uden, at læse betingelserne godt igennem. Vi anbefaler hos 123lån.dk klart, at man som privatforbruger får last alle betingelser godt igennem før man optager et lån således, at man har helt styr på hvad der står i dokumenterne.

Lånedokument skabelon online

Hvilken rente står der i lånedokumentet ?

Det er ekstremt vigtigt, at vide præcist hvilken betingelser der fremgår af sit lånedokument og derved låneaftalen. I visse tilfælde er det faktisk interessant, at sammenligne både gebyrer og renterne på lånet. Du kan læse mere her på siden omkring hvad konkret rente er og hvordan den beregnes, da det er en essientiel del af et lånedokument og derfor skal du være helt skarp på konsekvenserne af at optage et lån med en rente der er enten lav eller høj.