Velkommen til 123laan

Vi er 123 Lån.dk, der er et dansk website der arbejder på at sikre dig som forbruger et godt overblik over långivere på det danske marked. Du kan finde en oversigt over udbydere af finansiering her på siden og vi sidder klar til, at hjælpe dig hvis du har behov for hjælp til at finde netop det lån der matcher dine ønsker.

Top 3 udbydere af lån vi anbefaler

 • Låneselskab 1

  Beskrivelse

 • Låneselskab 2

  Beskrivelse

 • Låneselskab 3

  Beskrivelse

Hvad er ÅOP

Guide til de årlige omkostninger i procent

 • ÅOP

  De årlige omkostninger i procent er et begreb der benyttes i den finansielle sektor omkring hvad man helt realt betaler for, at have sit lån på årsbasis. I visse tilfælde er man jo tilbøjelig til blot, at kigge på renteniveauet og ikke se om der er yderligere omkostninger hvert år. Det smarte med ÅOP er, at det er en information der gør, at man kan sammenligne de forskellige lånetyper på tværs uanset hvilken udbyder man har. Især for boliglån er det jo svært, at sammenligne om et kreditforeningslån/pantebrevslån og bidragssatserne... det er lidt en jungle af forskellige begreber og der er det faktisk rigtig smart, at der findes en betegnelse som gør det nemmere at sammenligne den årlige total omkostning. Det gør ihvertfald livet meget lettere for privatforbrugere der nu nemmere kan benchmarke priserne på de forskellige lån blot ved, at se på ÅOP.

Du skal gå efter en lav ÅOP

ÅOP beskrivelse

Årlige omkostninger i procent

Det ville faktisk være smart hvis det ikke kun var långivere der havde valgt, at forklare de årlige omkostninger i procent med et så simpelt begreb som ÅOP, da det jo kan være svært at sammenligne naturgas priser og mange andre ydelser som man køber i dagligdagen når man ikke ved præcist hvordan man skal benchmarke priserne op imod hinanden.